“Goed, deskundig en betrouwbaar.”

Voips

Nils Nijhof - Eigenaar

De uitdaging
De komende jaren zullen wij ons personeelsbestand flink gaan uitbreiden om onze doelstellingen te kunnen realiseren. Het zelfstandig werven en selecteren van personeel is voor ons tijdsintensief, kostbaar en leidt af van onze kerntaken. Wij hebben te weinig ervaring om hier succesvol invulling aan te geven en ons netwerk, of de vijver waarbinnen wij kunnen zoeken, is te beperkt.

De oplossing
Op Sprint Intermediair heb ik ondertussen al een aantal keren een beroep gedaan voor de invulling van diversen vacatures op zowel commercieel als commercieel technisch vlak. Sprint Intermediair weet onze wensen goed te interpreteren en potentiële kandidaten deskundig te informeren en enthousiasmeren voor een vacature binnen onze organisatie. De daadkrachtige aanpak die zij hanteren is uniek en prettig om te ervaren. Zij weten hiermee iedere keer weer uitstekende kandidaten te introduceren, zodat ik uit de meest goede kandidaten kan kiezen en niet uit de minst slechte. Ze zijn objectief, hebben een groot (online) netwerk en een rijke database met potentiele kandidaten. Ten opzichte van andere werving- en selectiebureaus waarmee wij gewerkt hebben weten zij zich positief te onderscheiden door echte nazorg en persoonlijk contact. Daarbij
bieden zij meerwaarde door ook een bijdrage te leveren aan het oplossen van andere HRM vraagstukken, waardoor wij niet te hoeven investeren in het vergaren van deze kennis. 

De resultaten
Goed en deskundig personeel, een fijne en betrouwbare leverancier met scherpe tarieven. Bij Sprint Intermediair weten ze precies waar wij naar op zoek zijn en ze leveren een zichtbare bijdrage aan de professionalisering en groei van onze organisatie. 
 
De toekomst
In de toekomst zullen wij de werving en selectie van commercieel en aanverwant personeel volledig bij Sprint Intermediair onderbrengen. Waar nodig schakelen wij hen in als HRM adviespartner.

Miranda Seinstra Royal Herkel
“Met slechts 6 introducties zijn 3 vacatures ingevuld.”

Businesscase
Kristien Janssen Kaldenwaij Selecta
“Het is allesbehalve even een CV naar binnen schuiven.”

Businesscase
Jean-Paul Bierens Bechtle direct
“De samenwerking is intensief en wordt zeker voortgezet.”

Businesscase
Marco Ubaghs DSV
“Een sterkere bezetting en betere dienstverlening.”

Businesscase
Nils Nijhof Voips
“Goed, deskundig en betrouwbaar.”

Businesscase

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond