“De samenwerking is intensief en wordt zeker voortgezet.”

Bechtle direct

Jean-Paul Bierens - Algemeen Directeur

De uitdaging
Met behulp van toegang tot de CV database van Monsterboard hebben wij een tijd lang zelf gezocht naar kandidaten. Het vinden van de juiste kandidaat bleek echter te inspannend, tijdrovend en leidde af van de kerntaken. Daarnaast werd het een te grote indirecte kostenpost, waardoor nog meer investeren in het zelf werven en selecteren niet voor de hand liggend was. De uitdaging was het in balans brengen van kosten, tijd en het resultaat van personeelswerving.

De oplossing
Het verhaal van Sprint Intermediair, hun daadkrachtige werkwijze en prijsvoering bleek de oplossing. Hun kandidatenbereik en voorwerk door kandidaten te screenen brengt ons keer op keer in contact met verfrissend goede kandidaten. Van de drie kandidaten die zij introduceren blijkt er minstens één geschikt om aan te nemen. Wij weten nu dat wij slechts met drie door Sprint geïntroduceerde kandidaten in gesprek hoeven te gaan om de uiteindelijk geschikte kandidaat te kunnen selecteren. Dit is een fijne gedachte en het bespaart ons enorm veel tijd en dus geld. Het snelle schakelen en daadkrachtig handelen bij het ontstaan van vacatures maakt dat Sprint Intermediair een verlengstuk is van onze organisatie.

Het resultaat
Het managementteam van Bechtle direct kan zich meer focussen op de kerntaken en de werving- en selectiekosten zijn gedaald. De door Sprint Intermediair bemiddelde medewerkers passen cultureel en qua vaardigheden dusdanig goed bij de ambities van onze organisatie waardoor de investering in werving en selectie nu beter rendeert.

De toekomst
De samenwerking is al zeer intensief en deze zal zeker voortgezet worden. Bechtle direct is een dynamische en snelgroeiende organisatie met een jaarlijkse personeelsbehoefte. Het partnership met Sprint Intermediair gaat ons helpen deze groei te verwezenlijken.

Miranda Seinstra Royal Herkel
“Met slechts 6 introducties zijn 3 vacatures ingevuld.”

Businesscase
Kristien Janssen Kaldenwaij Selecta
“Het is allesbehalve even een CV naar binnen schuiven.”

Businesscase
Jean-Paul Bierens Bechtle direct
“De samenwerking is intensief en wordt zeker voortgezet.”

Businesscase
Marco Ubaghs DSV
“Een sterkere bezetting en betere dienstverlening.”

Businesscase
Nils Nijhof Voips
“Goed, deskundig en betrouwbaar.”

Businesscase

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond