“Met slechts 6 introducties zijn 3 vacatures ingevuld.”

Royal Herkel

Miranda Seinstra - HR Adviseur

De uitdaging
Het recordaantal vacatures die landelijk openstaan, in combinatie met de krapte op de arbeidsmarkt, heeft het voor ons als organisatie niet gemakkelijk gemaakt om een aantal specifieke vacatures in te vullen. Daarnaast is het proces van werving en selectie kostbaar en tijdrovend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het adverteren voor een openstaande vacature, het beoordelen van CV’s en motivaties, de terugkoppeling naar kandidaten, enzovoort. 

De oplossing
Allereerst beschikt Sprint Intermediair over gespecialiseerde consultants die hun vak verstaan. Ze zijn goed bekend met de (mogelijkheden binnen de) arbeidsmarkt en beschikken over een groot en gevarieerd netwerk. 
Maar wat voor mij eigenlijk nog belangrijker is: past een werving & selectie bureau bij onze organisatie? Een dergelijk match is namelijk niet zo vanzelfsprekend. Wat Sprint Intermediair betreft kan ik alleen maar zeggen dat er een hele fijne samenwerking is ontstaan. De communicatie verloopt goed en er is sprake van oprechte interesse voor onze organisatie. Door hun deskundigheid weten ze onze organisatie op de juiste manier bij potentiële kandidaten te introduceren en hen te enthousiasmeren.

Het resultaat
Dankzij de inspanningen van Sprint Intermediair zijn onze vacatures binnen een redelijke termijn ingevuld. Bovendien hadden zij slechts 6 introducties nodig voor het invullen van 3 vacatures; Sr. Supply Chain Planner, Supply Chain Planner (Teamlead) en Sr. Inkoper.

De toekomst
In de toekomst zullen wij, indien nodig, onze werving & selectie zeker weer bij Sprint Intermediair onderbrengen.

Miranda Seinstra Royal Herkel
“Met slechts 6 introducties zijn 3 vacatures ingevuld.”

Businesscase
Kristien Janssen Kaldenwaij Selecta
“Het is allesbehalve even een CV naar binnen schuiven.”

Businesscase
Jean-Paul Bierens Bechtle direct
“De samenwerking is intensief en wordt zeker voortgezet.”

Businesscase
Marco Ubaghs DSV
“Een sterkere bezetting en betere dienstverlening.”

Businesscase
Nils Nijhof Voips
“Goed, deskundig en betrouwbaar.”

Businesscase

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond