“Een sterkere bezetting en betere dienstverlening.”

DSV

Marco Ubaghs - IT Manager

De uitdaging
DSV heeft de afgelopen jaren een reorganisatie doorgemaakt waarbij IT is gecentraliseerd in een corporate afdeling genaamd 'Global IT'. Dit had impact op de eisen aangaande de benodigde bezetting en kwaliteit van het lokale IT personeel. Op diverse momenten ontstond er dringend behoefte aan snelle aanvulling van de bezetting, op vaste en flexibele basis, middels professionals met zeer specifieke kennis en vaardigheden. Het bleek in de praktijk moeilijk en tijdrovend om deze vacatures op eigen kracht in te vullen. Nadat Sprint Intermediair een aantal werving- en selectieopdrachten succesvol had voltooid hebben wij er voor gekozen om een vaste samenwerking met hen aan te gaan om ons te helpen bij deze opgave.

De oplossing
Sprint Intermediair is een jonge dynamische organisatie die qua stijl goed bij DSV past. In de eerste gesprekken werd duidelijk dat men goed begreep welke uitdagingen wij ervaren en dat men ook in staat was om buiten de gebaande paden te gaan bij het invullen van een vacature. Er wordt op informele wijze samengewerkt en de resultaten leiden vrijwel altijd tot volle tevredenheid. Sprint Intermediair denkt actief mee bij het invullen van een vacature en is ook in staat gebleken om voor tijdelijke projecten professionals te leveren op detacheringsbasis. De perfecte vervulling van de behoefte aan flexibiliteit binnen Global IT.

Het resultaat
Sprint Intermediair heeft ons de afgelopen periode uitstekend geholpen bij het vormgeven van onze nieuwe IT afdelingen. Dit heeft geleid tot een sterkere bezetting en betere dienstverlening voor onze operatie.

De toekomst
Wij hebben veel vertrouwen in de diensten van Sprint Intermediair en gezien de behaalde goede resultaten willen wij de samenwerking blijven voortzetten. De komende periode verwachten wij nog het nodige te wijzigen binnen onze organisatie waarbij het verhogen van kwaliteit / niveau een belangrijke prioriteit blijft. Wij zijn ervan overtuigd dat Sprint Intermediair ons ook hierbij weer perfect zal bedienen en durven hen van harte aan te bevelen als partner bij werving en selectie.

Miranda Seinstra Royal Herkel
“Met slechts 6 introducties zijn 3 vacatures ingevuld.”

Businesscase
Kristien Janssen Kaldenwaij Selecta
“Het is allesbehalve even een CV naar binnen schuiven.”

Businesscase
Jean-Paul Bierens Bechtle direct
“De samenwerking is intensief en wordt zeker voortgezet.”

Businesscase
Marco Ubaghs DSV
“Een sterkere bezetting en betere dienstverlening.”

Businesscase
Nils Nijhof Voips
“Goed, deskundig en betrouwbaar.”

Businesscase

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond