“Het is allesbehalve even een CV naar binnen schuiven.”

Selecta

Kristien Janssen Kaldenwaij - Sales and Marketing Director Benelux

De uitdaging
Wanneer er vacatures zijn vraagt dit veel tijd en aandacht wanneer alle stappen in de werving en selectie zelf gedaan moeten worden. Zelf publiceren leidt daarbij nogal eens tot een situatie waarin er meer tijd besteed wordt aan recruiters van werving & selectie bureaus dan aan feitelijke interviews met kandidaten. Door alleen zelf te publiceren bij een vacature missen we mogelijk kandidaten die meer latent in zijn voor een volgende stap in hun loopbaan.

De oplossing
Sprint Intermediair heeft aangetoond echt te begrijpen wat er speelt binnen Selecta en hoe zij daar als businesspartner op moet acteren. Door de voorbereiding is het profiel dat Sprint Intermediair opstelt glashelder en passen de aangedragen kandidaten bijna altijd goed bij dat waar Selecta voor staat, de nummer 1 in koffiebeleving zijn. Dat Sprint Intermediair daarbij de kandidaten vooraf zeer uitgebreid interviewt wordt duidelijk op het moment dat de resultaten van het eerste selectiegesprek met Sprint Intermediair worden geëvalueerd. Hier is dan ook allesbehalve sprake van ‘even een CV naar binnen schuiven’. Sprint Intermediair laat ook steeds weer zien over een uitstekend netwerk van kandidaten te beschikken. Het realistische tarief dat Sprint Intermediair hanteert is goed in balans met de meerwaarde die Sprint Intermediair heeft voor Selecta. Dit draagt dan ook zeker bij aan een duurzame relatie.

Het resultaat
Sprint Intermediair heeft aangetoond uitstekende te presteren bij het aantrekken van de juiste medewerkers voor Selecta. De shortlists van kandidaten zijn spot-on! De kandidaten die uiteindelijk zijn aangenomen passen stuk voor stuk goed bij de organisatie en de cultuur van Selecta. Door de intensieve samenwerking kent Sprint Intermediair Selecta steeds beter maar zij blijft zich opstellen als een kritische, en daarmee volwaardige businesspartner die de ambities van Selecta volop ondersteunt!

De toekomst
Selecta ziet Sprint Intermediair als een duurzame businesspartner bij het aantrekken van nieuwe medewerkers die passen bij de ambitie van Selecta om de nummer 1 in koffiebeleving te zijn.

Miranda Seinstra Royal Herkel
“Met slechts 6 introducties zijn 3 vacatures ingevuld.”

Businesscase
Kristien Janssen Kaldenwaij Selecta
“Het is allesbehalve even een CV naar binnen schuiven.”

Businesscase
Jean-Paul Bierens Bechtle direct
“De samenwerking is intensief en wordt zeker voortgezet.”

Businesscase
Marco Ubaghs DSV
“Een sterkere bezetting en betere dienstverlening.”

Businesscase
Nils Nijhof Voips
“Goed, deskundig en betrouwbaar.”

Businesscase

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond