"Sprint Intermediair neemt haar rol als bemiddelaar uiterst serieus."

Joost Altink

Bufab Flos - Accountmanager

Hoe is het contact tussen jou en Sprint Intermediair tot stand gekomen?
In eerste instantie werd ik via LinkedIn benaderd door een consultant van Sprint Intermediair met de vraag of ik eens wilde bellen over mijn professionele ambities. Die telefonische kennismaking hebben we gepland en in dit gesprek werd er door de consultant grondig geïnventariseerd. Pas na een aantal echt goede en kritische vragen hebben we een mogelijk passende vacature besproken. Echter, we moesten constateren dat voor wat betreft die vacature de match niet helemaal aanwezig was.
Drie dagen later werd ik gebeld door zijn collega. Hij was getipt als gevolg van bovengenoemde kennismaking en dacht o.b.v. zijn eerste inschatting over beter passende vacature te beschikken. Vervolgens heb wij via video uitgebreid met elkaar gesproken en zijn de verwachtingen over en weer goed gemanaged. Dit om onnodige teleurstellingen te voorkomen. Gelukkig klopte de analyse vanuit Sprint Intermediair en ben ik uiteindelijk aangenomen bij het bedrijf. In het proces daar naartoe heb ik perfecte ondersteuning gekregen.

Beschrijf op welke manier Sprint Intermediair zich heeft weten te onderscheiden in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging?
Het belangrijkste verschil dat ik heb ervaren is simpelweg het gegeven dat Sprint Intermediair haar rol als bemiddelaar uiterst serieus neemt. Men neemt de tijd om naar je te luisteren om vervolgens van daaruit gericht mogelijk passende vacatures te selecteren. Vooral het vanuit oprechte interesse doorvragen om tot de kern te komen (het was alsof ik al bij een bedrijf op sollicitatiegesprek was) heb ik ervaren als een verademing. Niks verbloemen, maar gewoon via open en eerlijke communicatie gaven de consultants hun professionele mening over mogelijke match al dan niet. Ik beveel Sprint Intermediair dan ook bij iedere serieuze werkzoekende aan die tegen directheid en opbouwende kritiek kan. 

Zou jij Sprint Intermediair aanbevelen in jouw netwerk? Zo ja, waarom?
Zeer zeker! Zoals hierboven omschreven is hun werkwijze te kenmerken als grondig, kwalitatief (op de persoon gericht) en gaat men echt “naast je staan” bij het selecteren van een passende vacature daar waar andere partijen naar mijn mening soms enkel gefocust zijn op het vullen van hun database.

Jasper Kruijzen STEENKIST RECA Nederland
"Zelf was ik minder snel bij deze vacature uitgekomen."

Succesverhaal
Jihane Hachimi Bolsius International
"Zij hebben mij de helpende hand geboden die ik nodig had."

Succesverhaal
Harm van Dalen Leeuwerik Plaat
"Men is kundig, secuur en snel."

Succesverhaal
Joost Altink Bufab Flos
"Sprint Intermediair neemt haar rol als bemiddelaar uiterst serieus."

Succesverhaal
Hannie Bosma van der Kuur Univé Dichtbij
"Ik heb het hele proces als verfrissend en professioneel ervaren."

Succesverhaal
Alexander Hagens PEAK-IT
"Alles bij elkaar opgeteld echt TOP."

Succesverhaal
Rogier Stehmann Gamko
"Concreet, inlevend en duidelijk."

Succesverhaal
Richard Daalmeijer Steens & Partners
"Kritisch en oprecht nieuwsgierig."

Succesverhaal
Jennifer van der Moolen Selecta
"Ook de nazorg verdient een pluim."

Succesverhaal
Dirk Bouwman ARP Nederland
"Op het juiste moment de juiste begeleiding."

Succesverhaal

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond