"Ik heb het hele proces als verfrissend en professioneel ervaren."

Hannie Bosma-van der Kuur

Univé Dichtbij - Adviseur Particulieren Univé

Hoe is het contact tussen jou en Sprint Intermediair tot stand gekomen?
Op Indeed zag ik een leuke vacature bij Univé, niet ver van mijn woonplaats. Ik besloot te reageren en werd doorgelinkt naar Sprint Intermediair. In het sollicitatieformulier had ik de selectievragen ingevuld met daarbij alleen mijn naam, telefoonnummer en een profielfoto. Daarna sloeg de twijfel toe en ik besloot het formulier niet verder in te vullen en af te sluiten. Ik werkte in een leuk team met fantastische collega’s en ik wilde er toch nog een nachtje over slapen. De volgende ochtend werd ik al vroeg gebeld door een consultant van Sprint Intermediair. Hij was benieuwd naar het verhaal achter de foto. We hadden meteen een leuk gesprek en hij heeft mij kunnen overtuigen ook mijn CV en motivatie op te sturen. Hierna ben ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij Sprint Intermediair in Eindhoven.

Beschrijf op welke manier Sprint Intermediair zich heeft weten te onderscheiden in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging?
Sprint Intermediair heeft zich voor mij weten te onderscheiden door hun proactieve en persoonlijke benadering. De consultant was erg geïnteresseerd in de mens achter de sollicitatiebrief.
Daarnaast wist hij mij enorm veel te vertellen over Univé. Hij was goed op de hoogte van de processen en wist precies wat voor medewerker ze zochten. Door zijn uitleg werd ik steeds enthousiaster om bij Univé aan het werk te gaan. Ik paste goed in het profiel, waarna ik werd voorgedragen als geschikte kandidaat. Ik kreeg waardevolle tips om de gesprekken mee in te gaan. De consultant toonde zich zeer betrokken en hield mij continue op de hoogte van het verloop van de sollicitatieprocedure. Zelfs in mijn proeftijd werd geïnformeerd hoe het ging. Ik heb het hele proces als verfrissend en professioneel ervaren.

Zou jij Sprint Intermediair aanbevelen in jouw netwerk? Zo ja, waarom?
Ik zou Sprint Intermediair zeker aanbevelen. De proactieve, professionele en mensgerichte benadering heb ik erg gewaardeerd. Men toont oprechte interesse. Tegelijkertijd kende de consultant de werkwijze en bijzonderheden van de werkgever goed. Inmiddels werk ik bij Univé en heb het hier erg naar mij zin. Hieruit blijkt voor mij dat Sprint Intermediair uitstekend in staat is de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijf. Ik ben ze daar dankbaar voor.

Jasper Kruijzen STEENKIST RECA Nederland
"Zelf was ik minder snel bij deze vacature uitgekomen."

Succesverhaal
Jihane Hachimi Bolsius International
"Zij hebben mij de helpende hand geboden die ik nodig had."

Succesverhaal
Harm van Dalen Leeuwerik Plaat
"Men is kundig, secuur en snel."

Succesverhaal
Joost Altink Bufab Flos
"Sprint Intermediair neemt haar rol als bemiddelaar uiterst serieus."

Succesverhaal
Hannie Bosma van der Kuur Univé Dichtbij
"Ik heb het hele proces als verfrissend en professioneel ervaren."

Succesverhaal
Alexander Hagens PEAK-IT
"Alles bij elkaar opgeteld echt TOP."

Succesverhaal
Rogier Stehmann Gamko
"Concreet, inlevend en duidelijk."

Succesverhaal
Richard Daalmeijer Steens & Partners
"Kritisch en oprecht nieuwsgierig."

Succesverhaal
Jennifer van der Moolen Selecta
"Ook de nazorg verdient een pluim."

Succesverhaal
Dirk Bouwman ARP Nederland
"Op het juiste moment de juiste begeleiding."

Succesverhaal

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond