Het inspireren en bewegen van topkandidaten voor management- en directieposities: een verantwoordelijkheid die echte expertise vereist.

Executive Search

Onze Executive Search dienstverlening is de verrijkte uitvoering van onze succesvolle Werving & Selectie methode, speciaal afgestemd op recruitment voor management- en directieposities. We combineren onze verfijnde werkwijze met specifiek maatwerk om zo de juiste topkandidaten te bereiken, te prikkelen en te bewegen voor jouw unieke positie en behoeften. 

Kenmerken

 • Concurrerende tarieven: Vanaf 19% Recruitment Fee over het bruto jaarsalaris. Vaak scherper dan onze executive search concurrenten, met bewezen kwaliteit en service.
 • Gunstige betalingscondities: Een scherpe Start Fee is standaard, gevolgd door 'no cure, no pay' voor het restant, als blijk van onze overtuiging m.b.t. het succesvol leveren van de juiste kandidaat.
 • Uitgebreide garantieregeling: Naast de standaard garantie tijdens de wettelijk proeftijd bieden we aanvullende garantiemogelijkheden over 3 of 6 maanden (vorm n.o.t.k.).
 • Specialistisch en persoonlijk: Jouw opdracht wordt gegarandeerd (be)geleid door een ervaren Senior of Managing Consultant, volledig afgestemd op jouw unieke behoeften.
 • Grondige executive intake: Een zorgvuldige en (meer) strategische inventarisatie van jouw organisatie, -doelstellingen en leiderschapsbehoeften. Essentieel voor het matchen in topfuncties.
 • Schrijven doeltreffende vacaturetekst: Het nauwkeurig formuleren (of aanscherpen) van een inhoudelijk sterke tekst, die de essentie en ambities van jouw topvacature vanuit diverse perspectieven belicht.
 • Actieve en exclusieve marktbenadering: Uiterst persoonlijke en gerichte headhunting, waarbij we effectief gesprekken openen met executives en hen prikkelen tot het verkennen van jouw organisatie en positie. 
 • Omvangrijke online vacaturecampagne: Jouw topvacature krijgt een prominente, (gesponsorde) plek op diverse online kanalen voor maximale zichtbaarheid en employer branding. Vanzelfsprekend is volledig discrete werving ook mogelijk. 
 • Uitgebreid kandidatenbereik en netwerk: Volledige inzet van onze recruitment tools voor een onbegrensd bereik. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid “eigen” netwerk van kandidaten op management- en directieniveau.
 • Extra grondige analyse bij introductie kandidaat: Bij topvacatures voorzien wij in een uitgebreide analyse van onze bevindingen met betrekking tot de aansluiting van een kandidaat op de vacature. Alle facetten en perspectieven die tijdens de inventarisatie zijn behandeld, worden daarin meegenomen.
 • Maatwerk in beheer van jouw recruitmentproces: Totale begeleiding bij (de planning van) sollicitatiegesprekken, feedback, afwijzingen en contractonderhandelingen, tot aan de succesvolle invulling van de vacature, met extra aandacht voor maatwerk om topkandidaten een optimale ervaring te bieden.

Ons team van gespecialiseerde consultants

Met oprechte aandacht succeskansen vergroten voor werkgevers en kandidaten. Dat doen onze consultants.

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond