Arbeidsbemiddeling zoals het hoort.

Onze missie & visie

Sprint Intermediair is in 2011 opgericht als specialistisch werving- en selectiebureau. Initieel met een focus op het commerciële segment van de arbeidsmarkt, maar inmiddels bewezen succesvol in het ontzorgen van werkgevers bij het invullen van diverse bedrijfskritische vacatures. Een verbreding van ons netwerk en dienstenaanbod stelt ons hierbij in staat een full-service recruitmentpartner te zijn. Een verfrissende werkwijze is de basis van de succesvolle samenwerking met werkgevers.

Visie
In de arbeidsmarkt van nu en die van de toekomst is er behoefte aan een werving- en selectiebureau dat online recruitment tools inzet om haar bereik te vergroten, maar - vanwege het reactieve karakter - nooit berust in de werking ervan. Sprint Intermediair is zo’n werving- en selectiebureau. Wij geloven in een werkwijze waarbij investeren in kwalitatieve contacten met onze doelgroep en werkgevers ons in staat stelt om werkgever en kandidaat duurzaam te verbinden. Menselijk kapitaal werf en selecteer je op een menselijke manier.

Missie
Een waardevolle bijdrage leveren aan het behalen van de doelstellingen van werkgevers en kandidaten door een sleutelrol te vervullen in het recruitmentproces. Hierbij willen wij erkend worden als een vanzelfsprekende recruitmentpartner die een verfrissende werkwijze hanteert.

Kernwaarden

 • Kennis
 • Focus
 • Transparant
 • Mensgerichtheid  
 • Daadkracht

Onze werkwijze

Wij zijn van mening dat kwalitatief hoogwaardige werving- en selectieprocessen mensgericht moeten zijn en derhalve arbeidsintensief. Middels vakkundige doorgronding van jouw organisatie en analyse van de vacature(s) wordt de basis gelegd voor recruitmentsucces. Wij begrijpen jouw personeelsbehoefte en weten deze snel te vertalen naar een doeltreffende werving- en selectiestrategie. Een passieve houding kennen wij hierbij niet. Een proactieve marktbenadering is wat ons karakteriseert; een headhunter in de meest positieve zin van het woord. Daar waar de meeste recruiters enkel de oppervlakte van de arbeidsmarkt afschrapen bereiken wij middels diepte search-technieken en strategieën de latent zoekende professionals.
 

Wij stellen wezenlijke vragen, zoomen in op vaardigheden, competenties, ervaring, trackrecord en het vermogen van de kandidaat om een bijdrage te kunnen leveren aan het behalen van doelstellingen van werkgevers. Tevens hebben wij oog voor de mens achter het CV waarbij wij selecteren op culturele passing, talent- en waardepotentieel. Om dit proces te verfijnen wordt er tussen onze consultants onderling en met werkgevers voortdurend kennis gedeeld. Door te luisteren en te leren denken wij het vermogen te hebben ontwikkeld om niet enkel te werven, maar vooral te selecteren. Als gevolg hiervan kunnen kandidaten met zorgvuldige onderbouwing worden geïntroduceerd. Hierbij ontzorgen wij jou volledig tijdens alle fasen van het sollicitatieproces; planning van gesprekken, feedback, enz. Wij streven naar een optimale combinatie van kwalitatief resultaat en serviceniveau, hetgeen u van een full-service recruitmentpartner mag verwachten.

Ons team

Met oprechte aandacht succeskansen vergroten voor werkgevers en kandidaten. Dat doen onze consultants. Nieuwsgierig naar het werken bij Sprint Intermediair? Solliciteren kan hier.

“Het is de aard van de samenwerking die telt.”

Dennis van den Berg

Managing Consultant 06-48486036
“Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?”

Twan Follet

Managing Consultant 06-48486034
“Lachen is de kortste afstand tussen mensen.”

Rick van den Heuvel

Teamlead Recruitment 06-89971323
“Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang.”

Florian Bakels

Senior Consultant 06-22412028
“Eerlijkheid is de sleutel tot een sterke relatie.”

Koen Roza

Recruiter 06-38172593
“Wat je geeft, krijg je terug.”

Carl van der Heijden

Recruiter 06-38183892
“Alles is mogelijk, als je maar durft.”

Michelle Holthuizen

Marketeer 040-7516010
“”

Esmeé van Ratingen

Office Manager & Recruiter 06-39319888

Meer informatie of vragen over onze dienstverlening?

Contact
Kristien Janssen Kaldenwaij Selecta
Het is allesbehalve even een CV naar binnen schuiven.”

Businesscase

Onze diensten

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

 • Sprint Intermediair BV
  Paterslaan 2
  5701 NZ Helmond

  Parkeergarage
  Zuidende 2
  5701 KZ Helmond