Van der Hoff ICT

Bedrijfsprofiel

Van der Hoff ICT richt zich al bijna 15 jaar op het leveren van complete ICT-oplossingen aan haar klanten, voornamelijk binnen het MKB. Van der Hoff ICT levert, installeert, beheert en geeft advies. Daarnaast ontzorgen we onze klanten structureel en volledig bij het toepassen en gebruiken van hun ICT-omgeving. 

Ondanks dat iedereen binnen Van der Hoff ICT een eigen rol heeft, kent niemand een functie die volledig ingekaderd is. Alles gebeurt samen en iedere medewerker wordt vooral ingezet in zijn of haar kracht. Cursussen of opleidingen behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden. Zo doorlopen onze IT-specialisten regelmatig trainingen om de kennis op peil te houden. Op die manier kunnen wij kwaliteit garanderen en al onze (actuele) kennis vertalen naar de beste hedendaagse oplossingen voor onze klant.
Als hecht team werken we dagelijks aan groei en verbetering en daarin hebben we veel plezier. Dit wordt versterkt door onder meer gezamenlijke teamuitjes en de lunch op de vrijdagmiddag (frietdag!).

Door Van der Hoff ICT geplaatste vacatures

Stuur een bericht of bel met ons via (040) 751 6010

  • Sprint Intermediair BV
    Groenstraat 4
    5642 CB Eindhoven